Πρόσφατα προϊόντα

Νέο Express Prep Wipes U3000

Express Prep Wipes U3000

#Express Prep Wipes U3000

Νέο

Μαντήλια εμποτισμένα με προϊόντα ειδικής χημείας οξέων, για την επεξεργασία μεταλλικού υποστρώματος ή χρήση τους είναι υποχρεωτική όταν χρησιμοποιείται το VOC Xtreme Filler U7600.

More details

Δημιουργήθηκε για την προετοιμασία γυμνού μεταλλικού υποστρώματος. Σχεδιασμένο για χρήση με το VOC Xtreme Filler U7600. Γρήγορη και εύκολη εφαρμογή με σκούπισμα. Ενεργοποιεί εξαιρετική πρόσφυση και προστασία από τη διάβρωση. Εύκολο στη χρήση, χωρίς προετοιμασία προϊόντος, χωρίς διάρκεια ζωής όπως τα αναμίξιμα προϊόντα. Ένα μαντήλι θα λειτουργήσει σε περίπου 2m². Μειωμένοι χρόνοι αναμονής σε σύγκριση με τους 2K αντιδιαβρωτικούς ενισχυτές πρόσφυσης περίπου 20-25 λεπτά. Δεν περιέχει χρώμιο, με βάση το νερό, απορρίπτεται εύκολα με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε ΠΟΕ (λιγότερο από 1,5%).

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

 • Το Standox EP Primer Surfacer U7200

  Το Standox EP Primer Surfacer U7200 είναι ένα αστάρι σουρφασέρ με εποξειδική βάση, δεν περιέχει χρώμιο και παρέχει αντιδιαβρωτική προστασία σε χαλύβδινα και γαλβανισμένα υποστρώματα. Προσφέρει καλή μόνωση των θερμοπλαστικών υποστρωμάτων.

  Item Code: EP Primer Surfacer U7200
 • Το Standox VOC System Filler U7540

  Το Standox VOC System Filler U7540 είναι ένα γεμιστικό υψηλών επιδόσεων. Δεν περιέχει χρώμιο και είναι ιδανικό για γενική χρήση. Μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε υπόστρωμα, από  εργοστασιακά αστάρια έως τριμμένα πολυεστερικά Standox.

  Item Code: Standox VOC System Filler U7540
 • VOC EASY FILLER

  VOC EASY FILLER

  Item Code: Standox VOC Easy Filler U7010
 • Το Standox SprayMax 1K Spotfill

  Το Standox SprayMax 1K Spotfill Primer U3020 είναι ένα 1Κ αστάρι χωρίς ψευδάργυρο  για μικρές επιφάνειες βαθειά τριμμένες μέχρι το γυμνό μέταλλο, συμπεριλαμβανομένων των άκρων και των γωνιών. Μπορεί να επικαλυφθεί με Standohyd Plus και Standoblue.

  Item Code: 1K Spotfill Primer U3020
 • Το Standox VOC Pro Filler U7530

  Το Standox VOC Pro Filler U7530 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό 2κ γεμιστικό υλικό για γρήγορες και οικονομικές εργασίες βαφής. Διατίθεται σε μαύρο, μεσαίο γκρι και λευκό

  Item Code: VOC Pro Filler U7530
 • Το Standox VOC Nonstop Primer

  Το Standox VOC Nonstop Primer Surfacer U7580 χαρακτηρίζεται από πολύ καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντί - διάβρωσης. μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε χάλυβα και σε υποστρώματα αλουμινίου κατά την επισκευή επιβατικών αυτοκινήτων. Σε συνδυασμό με το νέο πρόσθετο Standox VOC Plastic Additive U7590, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βαφή των πλαστικών υποστρωμάτων του αυτοκίνητου. 

  Item Code: Nonstop Primer Surfacer U7580
 • Το VOC Xtreme Filler U7600 της

  Το VOC Xtreme Filler U7600 της Standox είναι ένα επαναστατικό προϊόν που προσφέρει σημαντική βελτίωση κατά τη προεργασία. Εφαρμόζεται σε διαδικασία συνεχόμενου ψεκασμού (One Visit Application). Με εξαιρετικά εντυπωσιακή απόδοση στο αεροστέγνωμα, είναι κατάλληλο για όλα τα συνεργεία αυτοκινήτων που θέλουν να αποκτήσουν χωρητικότητα για επιπλέον εργασία και να βελτιώσουν την αποδοτικότητά τους.

  Item Code: VOC Xtreme Filler U7600
 • Το Standoflash UV Filler U7100 είναι

  Το Standoflash UV Filler U7100 είναι ένα ειδικό 2K γεμιστικό για χρήση με το Standoflash UV flash. Καθώς στεγνώνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είναι ιδανικό για σημειακές επισκευές και προσφέρει πολύ καλή κάλυψη. Πριν από την εφαρμογή πρέπει να προστεθεί το Standoflash UV Additive U7110.

  Item Code: UV Filler U7100
 • Το Standoflash UV-A Filler U7120

  Το Standoflash UV-A Filler U7120 είναι κατάλληλο για επισκευές μικρών ζημιών, περιλαμβανομένων των σημειακών και μικρό επισκευών. Ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος στεγνώματος μπορεί να επιτευχθεί με μια λάμπα UV-A ακτινοβολίας.

  Item Code: UV-A Filler U7120
 • 1K Primer Surfacer

  1K Primer Surfacer

  Item Code: 1K Primer Surfacer
Επόμενο Προηγούμενο
Scroll